Ludy Feyen

Technical translations
Commercial writing

Brontalen: Engels, Duits en Frans
Doeltalen: Vlaams (Belgisch Nederlands) en Nederlands

Vertalen doe ik graag, en schrijven is een echte passie. Vanzelfsprekend hebben deze beide elementen een grote invloed op het resultaat van mijn werk!

Je bent op zoek naar:
– een accurate of zelfs verbatim vertaling, die de bedoeling van de brontekst duidelijk overbrengt,
– overtuigende teksten die natuurlijk vloeien, informatief zijn en met jouw publiek verbinden,
– SEO met de kernwoorden die jij wenst,
– fantasie en gevoel voor humor,
– snel werk maar van hoge kwaliteit.
Meer dan 60 klanten maakten reeds gebruik van mijn diensten. Volg hun voorbeeld!

Dertig jaren ervaring als meertalige assistente hebben hun sporen nagelaten. Ik ben zeer goed vertrouwd met technische en wetenschappelijke terminologie, vooral als het gaat om de bouwindustrie, architectuur, renovatie, milieu, infrastructuur, brandveiligheid, akoestiek, petrochemie, enz.
De meest uiteenlopende teksten mag je mij toevertrouwen. Of je nu een handleiding nodig hebt om een programma te leren, een productbeschrijving, een veiligheidsdatablad of en culinaire website. Ik vertaal het.

In al mijn werk is mijn computer steeds mijn bondgenoot. Ik beheers Microsoft Word, Excel, PowerPoint, SDL Trados en vele andere programma’s. Deze WordPress website die je bezoekt… heb ik zelf gebouwd. Nieuwe dingen leren, doe ik graag.

Voor kleine projecten zonder ingewikkeld jargon, heb ik slechts een uurtje tijd nodig. Grote projecten zijn eveneens welkom.

Nog twee korte opmerkingen:
1. Ik ben geen gediplomeerd vertaler, doch doe dit als een hobby, en om wat bij te verdienen. Indien de vertaling gevoelig materiaal bevat, dan ben ik bereid te vertalen, doch raad ik aan om eveneens een tweede vertaler of proeflezer met de nodige expertise in te zetten.
2. Tijdens de dag heb ik een fulltime job. Het freelancen doe ik in mijn vrije tijd. Daarom kan ik tijdens kantoortijd meestal niet onmiddellijk antwoorden. Van zodra ik de deur van het kantoor achter mij sluit, heb je echter mijn volledige aandacht, en ik wil zeker met je samenwerken.